Actieset: Boerderij, stal en dieren

De actieset bestaat uit een boerderij, stal en luxe boerderijdierenset.

 

De set “dieren op de boerderij” bevat: een paard en veulen, koe en kalf, varken en 2 biggen, geit met lam, schaap met lam, haan, hen en kuikens, gans, kat en hond. Alle dieren zijn in verhouding tot elkaar.

De boerderij en stal ontvangt u als eenvoudig bouwpakket. Afmetingen boerderij (met minisleuteltjes): 26 cm x 29 cm x ruim 30 cm.Afmetingen stal: 28,5 cm x 18,5 cm x 17,5 cm.

 

Speltip: Ga in de natuur op zoek naar kleine boompjes, stukjes hout, steentjes en zand en creëer een uniek boerderijlandschap! Pak een bordje met wat water als vijver…. Plaats een lampje in de boerderij voor extra gezelligheid en schrijf brieven voor in de brievenbus. Creëer je eigen unieke boerderijspel! Poppetjes, boerderijdieren of andere speelfiguren zijn een leuke aanvulling in het spel.

 

* Alle kartonnen producten zijn ontstaan vanuit spelvragen en hebben wij in eigen productie, waardoor dus geheel uniek! Door eenvoudige verbindingen is het product zeer goed te demonteren en kunt u het gemakkelijk tijdelijk opbergen! Het karton dat wij gebruiken is gefabriceerd op basis van FSC gekeurd hout.