Boerderij met stal

Deze boerderij en stal van karton is een geweldige aanvulling in het spel met speelfiguren.

U ontvangen deze kartonnen boerderij als eenvoudig bouwpakket. De boerderij heeft een kleine deur, een grote staldeur en diverse luiken en ramen. Door middel van “de kartonnen plankjes”kunt u de luiken eenvoudig vast zetten. Inclusief twee sleutels. De stal is voorzien van hekjes en heeft een grote ingang, waardoor ook geschikt als gebruik van garage of opslag voor te trekker.

Ook goed te decoreren met krijt, stiften of verf. Afmetingen boerderij (met minisleuteltjes): 26 cm x 29 cm x ruim 30 cm. Afmetingen stal: 28,5 cm x 18,5 cm x 17,5 cm.

Speltip: Ga in de natuur op zoek naar kleine boompjes, stukjes hout, steentjes en zand en creëer een uniek boerderijlandschap! Pak een bordje met wat water als vijver…. Plaats een lampje in de boerderij voor extra gezelligheid en schrijf brieven voor in de brievenbus. Creëer je eigen unieke boerderijspel! Poppetjes, boerderijdieren of andere speelfiguren zijn een leuke aanvulling in het spel.

 

* Alle kartonnen producten zijn ontstaan vanuit spelvragen en hebben wij in eigen productie, waardoor dus geheel uniek! Door eenvoudige verbindingen is het product zeer goed te demonteren en kunt u het gemakkelijk tijdelijk opbergen! Het karton dat wij gebruiken is gefabriceerd op basis van FSC gekeurd hout.