Verzendkosten

Verzendkosten en Levering van producten

 

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het product. Uw bestelling wordt normaal gesproken binnen 1 werkdag verzonden. Indien anders staat dit aangeven bij de productinformatie of zal Kijk op spel contact met u opnemen. Hierbij gelden uitzonderingen voor bestellingen die bestemd zijn voor scholen, kinderdagverblijven en bedrijven. Deze bestellingen bieden we enkel van maandag tot en met donderdag aan bij PostNL. Dit om problemen met aflevermomenten in het weekend te voorkomen. Mocht je gebruik willen maken van een uitzondering hierop, dan vragen we je contact met ons op te nemen. 

 

Wij verzenden onze pakketten standaard met PostNL. U ontvangt een Track&Trace code per mail wanneer we uw pakket verstuurd hebben, zodat u uw pakket kunt volgen. 

 

In onderstaand schema ziet u de bijdrage die u betaald in de verzendkosten. 

Afhalen in Haaksbergen is mogelijk (enkel op afspraak). Wanneer u deze optie aanvinkt bij het betaalproces, zal Kijk op Spel contact met u opnemen om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 1 werkdag een afhaalbevestiging wanneer u online betaald heeft. Heeft u de bestelling niet online betaald, dan ontvangt u binnen 1 werkdag verdere informatie om uw bestelling af te ronden.