Uitverkoop!

ACTIE – Sint / Kerstpakket * SCHOOL* (B-keuze)

Oorspronkelijke prijs was: €114.85.Huidige prijs is: €80.00.

Beschikbaarheid: Slechts 1 resterend op voorraad

COMBI SET “SCHOOL” (B-Keuze)

Dit pakket bevat een open haard XXL, de stoomboot / pakjesboot (104 cm) en de kerstboom (56 cm). Let op: Dit betreft een B-keuze. Het product kan vlekjes en kleine beschadigingen bevatten. Onderdelen passen goed in elkaar, technisch in goede staat. Zeer geschikt om mee te knutselen.

Informatie over de artikelen:

Open haard XXL:
Deze grote open haard (of kachel / schoorsteen) is een geweldig aanvulling in het winterspel en winterverhaal. Zet tijdens de sinterklaastijd de schoen bij de haard, hang rondom kerst sokken aan het dak of maak het extra gezellig tijdens de donkere wintermiddagen en avonden.

De open haard heeft een gat aan de binnenkant, waardoor de pieten de open haard ‘echt’ kunnen gebruiken! Aan de voorkant onder het dak zitten twee gaatjes waaraan een touw gespannen kan worden. Zo is het mogelijk om tijdens de kerstdagen bijvoorbeeld sokken op te hangen.

Afmetingen; Hoogte ruim 197 cm, 95 cm breed en ruim 43 cm diep. De open haard wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket.

Kerstboom XL:
Grote kerstboom om het kerstspel van uw zoon of dochter te ondersteunen. Rijg slingers door de gaten, verf de boom of beplak hem met glitters! Creëer je eigen unieke boom! Afmetingen ruim 86 cm hoog en een diameter van 74 cm.

Stoomboot / Pakjesboot XXL (150 cm):
Mega pakjesboot, stoomboot, sinterklaasboot of …..

Zeer geschikt voor het sinterklaasspel van jonge kinderen. Voor gebruik van de boot op een kinderdagverblijf of school het volgende advies, Kinderdagverblijf; “maximaal 2 kinderen tegelijk zodat de kinderen de ruimte krijgen hun eigen spel te spelen in de boot. School; voornamelijk gericht op het mooi maken van de boot (verven, vlaggetjes maken, sinterklaas & pieten maken), ter ondersteuning van een sinterklaasverhaal, spelen met spelfiguren in de boot of om de beurten meevaren.

Stap in, en vaar mee! Afmetingen ruim 150 cm x 46 cm x 61 cm! U ontvangt de pakjesboot / stoomboot als eenvoudig bouwpakket.

* Alle kartonnen producten zijn ontstaan vanuit spelvragen en hebben wij in eigen productie, waardoor dus geheel uniek! Door eenvoudige verbindingen is het product zeer goed te demonteren en kunt u het gemakkelijk tijdelijk opbergen! Het karton dat wij gebruiken is gefabriceerd op basis van FSC gekeurd hout.