Uitverkoop!

Stoomboot / Pakjesboot XXL (150 cm) (B-keuze)

32.95

Beschikbaarheid: Slechts 1 resterend op voorraad

Mega Stoomboot, Pakjesboot, Sinterklaasboot of …..
Zeer geschikt voor het sinterklaasspel van jonge kinderen. Voor gebruik van de boot op een kinderdagverblijf of school het volgende advies, Kinderdagverblijf; “maximaal 2 kinderen tegelijk zodat de kinderen de ruimte krijgen hun eigen spel te spelen in de boot. School; voornamelijk gericht op het mooi maken van de boot (verven, vlaggetjes maken, sinterklaas & pieten maken), ter ondersteuning van een sinterklaasverhaal, spelen met spelfiguren in de boot of om de beurt meevaren.
Let op: Dit betreft een B-keuze. Het product kan vlekjes en kleine beschadigingen bevatten. Onderdelen passen goed in elkaar, technisch in goede staat. Zeer geschikt om mee te knutselen.
Stap in, en vaar mee! Afmetingen ruim 150 cm x 46 cm x 61 cm! U ontvangt de pakjesboot / stoomboot als eenvoudig bouwpakket.
* Alle kartonnen producten zijn ontstaan vanuit spelvragen en hebben wij in eigen productie, waardoor dus geheel uniek! Door eenvoudige verbindingen is het product zeer goed te demonteren en kunt u het gemakkelijk tijdelijk opbergen! Het karton dat wij gebruiken is gefabriceerd op basis van FSC gekeurd hout.