Home    Thema & Speelwereld   Sinterklaas & Kerst  Open haard / Kachel / Schoorsteen XXL (197 cm) (B-keuze)
Open haard / Kachel / Schoorsteen XXL (197 cm) (B-keuze)

Open haard / Kachel / Schoorsteen XXL (197 cm) (B-keuze)


Open haard / Kachel / Schoorsteen XXL (197 cm) (B-keuze)42.75 
€ 37.50


Artikelcode: KK15008

  • Productinformatie
  • Misschien ook iets voor u?

Deze grote open haard (of kachel / schoorsteen) is een geweldig aanvulling in het winterspel en winterverhaal. Zet tijdens de sinterkaastijd de schoen bij de haard, hang rondom kerst sokken aan het dak of maak het extra gezellig tijdens de donkere wintermiddagen en avonden.

Let op: Dit betreft een B-keuze. Het product kan vlekjes en kleine beschadigingen bevatten. Onderdelen passen goed in elkaar, technisch in goede staat. Zeer geschikt om mee te knutselen.

De open haard heeft een gat aan de binnenkant, waardoor de pieten de open haard 'echt' kunnen gebruiken! Aan de voorkant onder het dak zitten twee gaatjes waaraan een touw gespannen kan worden. Zo is het mogelijk om tijdens de kerstdagen bijvoorbeeld sokken op te hangen.

Afmetingen; Hoogte ruim 197cm, 95cm breed en ruim 43 cm diep. De open haard wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket.


* Alle kartonnen producten zijn ontstaan vanuit spelvragen en hebben wij in eigen productie, waardoor dus geheel uniek! Door eenvoudige verbindingen is het product zeer goed te demonteren en kunt u het gemakkelijk tijdelijk opbergen! Het karton dat wij gebruiken is gefabriceerd op basis van FSC gekeurd hout.